Tule nauttimaan!

Seniorit

Senioreiksi lasketaan kuluvan kalenterivuoden aikana 50 vuotta täyttävät naiset ja miehet sekä heitä vanhemmat golfin harrastajat.
Senioreille järjestetään mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden. Talvella seniorit ylläpitävät golfin lajitaitoja Malmilla ja kuntoilevat Rajamäen Uimahallilla. Talvella on myös hyvää aikaa tehdä risusavotta-talkoita. Seura järjestää myös aktiivisesti pelimatkoja ja osa niistä on tarkoitettu erityisesti senioreille.

Kesän 2019 tapahtumat:

Seniorien oma harjoitusryhmä – nauti pelistä vielä enemmän
Senioreille tarkoitettu oma harjoitusryhmä, jossa kerrataan ja opetellaan uusia lajitaitoja. Harjoitukset pidetään kuutena maanantaina 13.5-17.6 klo 16.30-18 välillä. Opetuksesta vastaa Nurmijärven Golfkoulun PGA Pro Toni Korpihete.

Talkoot – mukavaa, hyödyllistä ja yhteisöllistä toimintaa    
Kesäkaudella pidetään kohdetalkoot kerran kuukaudessa. Talkoopäivät ovat maanantaisin 6.5, 3.6, 1.7, 5.8 ja 2.9 klo 9-12. Talkoiden jälkeen nautitaan lounas ja pelataan 9-reiän Eclectic-kisa. Golfkauden ulkopuolella järjestetään myös talkoita, mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, niin lisätietoja antaa juha.hiltunen@sci.fi

Kilpailut
D-kuppi ti 14.5 klo 17 pelataan perinteiseen tapaan par-3 radalla.

Seniorisunnuntai 2.6
Joukkuekisa, jossa kilpailunjohtaja muodostaa joukkueet. Pelimuoto ja säännöt paljastetaan pelipäivänä. Kilpailumaksu 12 e, sisältää lounaan.

Ikäluokkien mestaruuskilpailut 13-14.7

Ladyt vs SeniOrit 28.7
Perinteinen leikkimielinen taisto ladyjen ja seniorimiesten välillä. Pelimuoto paljastetaan kisa-aamuna. Mukaan mahtuu 28 ladya ja 28 seniorimiestä. Kilpailumaksu 12 e, sis. tarjoilua. Lähdöt klo 9:00 alkaen.

Uudenmaan alueen reikäpelisarja
Ottelut sovitaan aina erikseen ja joukkueissa pelaa 2 miestä ja 1 nainen. Lohkon muut joukkueet ovat Porvoo, Tammisaari ja Lohja. Joukkueeseen halukkaat voivat ilmoittautua joukkueen kapteenille Ilkka Yli-Ojanperälle. ilkkayli@hotmail.com

Seuraottelut (päivämäärät vielä avoinna)
NGK – TaWG     23.5 klo 10
KGV-NGK-TGK 28.6 klo 10
HyG – NGK        20.8 klo 12

Ilmoittautuminen:
Tapahtumiin ilmoittaudutaan Nexgolfissa jäsenen omilla tunnuksilla, jollei toisin mainita.

Lisätietoja senioritoiminnasta:
Pekka Koskinen, sen tmk pj,  puh 0400 – 448 289
Senioritoimikunnan jäsenet ovat:
Ilkka Yli-Ojanperä, Juha Hiltunen, Kalevi Hytti, Ari Kinnunen, Heikki Piironen, Ismo Viitamo ja Erkki Oila.

Kuvassa senioreita laavulla, talkoiden jälkeen