Seniorit

Golfissa senioreiksi lasketaan kuluvan kalenterivuoden aikana 50 vuotta täyttävät naiset ja miehet sekä heitä vanhemmat pelaajat.
NGK:n senioreille järjestetään mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden. Kesällä on seuraotteluita ja muita kilpailutapahtumia. Talvella seniorit ylläpitävät golfin lajitaitoja Malmilla ja kuntoilevat Rajamäen Uimahallilla. Ympäri vuoden parannetaan kenttää ja sen ympäristöä talkoovoimin. Seura järjestää myös aktiivisesti pelimatkoja ja osa niistä on tarkoitettu erityisesti senioreille.

Kesän 2021 tapahtumat:

Kesän tapahtumien aikataulu vahvistuu kevään alla. Suunnitelmissa on järjestää D-Cup Par-3 radalla toukokuussa, Seniorisunnuntai syyskuussa ja Ladyt vastaan SeniOrit kilpailu heinäkuussa. Seuraotteluissa kotona kohtaamme Tawast Golfin (todennäköisesti toukokuussa) ja Suur-Helsingin Golf (todennäköisesti kesäkuussa). Kolmiottelu NGK-KGV-TGK on tänä vuonna Keimolassa (ajankohta auki) ja HyviGolfia vastaan pelaamme Hyvinkäällä (ajankohta auki). Kun tapahtumien päivämäärät ovat varmistuneet, niin ne löytyvät NGK:n kotisivujen NexGolf Tapahtumakalenterista ja klubitalon alakerran ilmoitustaululle tulevassa Seniorikalenterista.

Talkoot alkanevat toukokuun ensimmäisenä maanantaina ja ne toistuvat kesän ja syksyn ajan joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Malmin hallille pääsemme toivottavasti harjoittelemaan marraskuussa.

Lisäksi järjestetään pelimatka Skåneen syyskuun alussa, mikäli pandemia tilanne sallii matkustamisen.

Ilmoittautuminen:
Tapahtumiin ilmoittaudutaan Nexgolfissa jäsenen omilla tunnuksilla, jollei toisin mainita.

Lisätietoja senioritoiminnasta:
Pekka Koskinen, seniori tmk pj,  puh. 0400 448 289
pmjkoskinen@gmail.com
Senioritoimikunnan muut jäsenet:
Juha Hiltunen (talkoot), Kalevi Hytti, Ari Kinnunen, Erkki Oila (matkat), Ismo Viitamo ja Ilkka Yli-Ojanperä.

Kuvassa senioreita laavulla, talkoiden jälkeen