Tule nauttimaan!

Naiset

Naisilla on aktiivista toimintaa koko kesän. Tervetuloa mukaan!

Koulutustoiminta
11.3
klo 15 Naisten treeni-iltapäivä Planmeca-areenalla. Ohjelmassa lyönti- ja lähipelitreeniä 1 h ja sen jälkeen pullakahvit, vapaata seurustelua ja infoa ensi kesän aktiviteeteista naistoimikunnan tarjoamana. Hinta 12,50 €. Mukaan mahtuu 14 ensimmäistä, ilmoittautuminen Nexgolfin kautta.

7.5.  Naisten pelikauden avaus 1 – opetusta ja peli palloränniradalla
17.5. Naisten pelikauden avaus 2 – opetusta ja peli par 3-radalla

15.5 – 19.6 klo 18-19.30 Naisten valmennusryhmä tiistaisin yhteensä 6 kertaa. Opetuksesta vastaa Nurmijärven Golfkoulun PGA Pro Tapani Saarentola.

Ilmoittautuminen koulutuksiin Nexgolfin kautta.

Koko kauden kisat:

Puttihissi
Koko kauden kestävä puttihissi. Laske kierroksen aikana puttien määrä ja kiipeä puttihississä kohti huippua. Ylimmälle tasanteelle pääsevät palkitaan. Puttihissin ja ohjeet löydät naisten pukuhuoneesta.

Birdiepuu
Kiipeä Birdiepuun ylimmälle oksalle ja sinut palkitaan!
Kun teet birdietuloksen, kirjoita naisten pukuhuoneessa olevaan vihkoon nimesi ja ota itsellesi henkilökohtainen lintu laatikosta. Anna linnun kiivetä oksilla, sillä puun latvaan lennähtäneet linnut palkitaan Sadonkorjuukisoissa.

Eclectic-kisa
Kerää teoreettisesti paras yhteistuloksesi Nurmijärven A-, B- ja C-radoilta. Kirjoita nimesi naisten pukuhuoneessa olevaan listaan ja maksa 5€ osallistumismaksu caddiemasterille niin olet mukana. Mukaan lasketaan kaikki kolmen ysin tulokset.

Ladies day-tapahtumat
su 10.6 – Ladies Day kansallisella golfviikolla perhe teemalla
su 12.8 – Ladies Day
su 16.9 – Sadonkorjuu tapahtuma. Naiset pelaavat oman 9-reiän kisan, jonka jälkeen vietetään mukavaa grilli-iltaa yhdessä Herrasmiesgolfareiden kanssa.

Ladyt vs SeniOrit 29.7
Perinteinen leikkimielinen taisto ladyjen ja seniorimiesten välillä. Pelimuoto paljastetaan kisa-aamuna.

Oletko törmännyt kentällä todelliseen herrasmieheen?
Herrasmiesgolfaria etsitään! Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Äänestyslipukkeet ja -laatikko sekä ohjeet ovat naisten pukuhuoneessa. Herrasmiesgolfari on valittu jo 22 vuoden ajan.

Naistoimikunta
Vastaa yhdistyksen naisjäsenten golfharrastuksen aktivoinnista, peli- ja kilpailuvalmiuksien kehittämisestä, viihtyvyydestä ja yhteishengestä. Toimikunta edistää naisten ja tyttöjen toimimahdollisuuksia seuratoiminnassa.

Merja Iiskola, ladykapteeni puh. 050-560 2708 tai mhiis@elisanet.fi

Tiina Santonen, naistoimikunnan pj. puh. 040-5390343 tai tsantonen@gmail.com

Eira Niemi (siht.), Tiina Jokela, Marke Mäkelä, Marjukka Ruponen ja Sarri Saarenkylä.