Tule nauttimaan!

Naiset

Ladygolf on teemana tänä vuonna kansallisella golfviikolla kesäkuussa.

Koko kesän kestävät naisten kisat toukokuusta syyskuulle: Birdiepuu, Eclectic, Puttihissi ja pelaa 100.

Puttihissi
Koko kauden kestävä puttihissi. Laske kierroksen aikana puttien määrä ja kiipeä puttihississä kohti huippua. Ylimmälle tasanteelle pääsevät palkitaan. Puttihissin ja ohjeet löydät naisten pukuhuoneesta.

Birdiepuu
Kiipeä Birdiepuun ylimmälle oksalle ja sinut palkitaan!
Kun teet birdietuloksen, kirjoita naisten pukuhuoneessa olevaan vihkoon nimesi ja ota itsellesi henkilökohtainen lintu laatikosta. Anna linnun kiivetä oksilla, sillä puun latvaan lennähtäneet linnut palkitaan Sadonkorjuukisoissa.

Eclectic-kisa
Kerää teoreettisesti paras yhteistuloksesi Nurmijärven A-, B- ja C-radoilta. Kirjoita nimesi naisten pukuhuoneessa olevaan listaan ja maksa 5€ osallistumismaksu caddiemasterille niin olet mukana. Mukaan lasketaan kaikki kolmen ysin tulokset.

Pelaa 100
Kuinka monta sataa pistebogey -pistettä ehdit yhteensä pelata kesän aikana? Laske pisteesi ja merkitse jokainen täyttynyt 100-pistettä naisten pukuhuoneessa olevaan listaan ja osallistu arvontaan!
Pelaa 100 –kisa on tarkoitettu ensisijaisesti korkeamman tasoituksen (HCP noin 30 tai yli) omaaville naisille. Halutessasi voit osallistua myös Suomen Golfliiton Pelaa 100 –kisaan ilmoittamalla kaikki 100 –pisteen saldot http://www.ladygolf.fi

Ladies day-tapahtumat
su 21.5 –  peliä ja leikkimielistä kisailua naisporukalla
su 11.6 –  Kansallisella golfviikolla teemana Ladygolf
su 17.9 – Sadonkorjuu tapahtuma. Naiset pelaavat oman 9-reiän kisan, jonka jälkeen vietetään mukavaa grilli-iltaa yhdessä Herrasmiesgolfareiden kanssa.

Kaveripäivä 7.6
Kutsu ystävättäresi tutustumaan golfiin hosted by Lammin Säästöpankki.

Naisten Pankki Open 28.7
Naisten Pankki haastaa golfarit jo kuudetta kertaa mukaan Golfaamaan Naisille Ammatteja. Kaudella 2017 Naisten Pankki Open -hyväntekeväisyyskiertueella pelataan kaikkiaan 26 osakilpailua ja kisa huipentuu syyskuussa osakilpailuvoittajien finaaliin. Hyväntekeväisyyskohteemme vuonna 2017 on Myanmarin naisten toimeentulon vahvistaminen.

Anna Golf Tour osakilpailu pelataan Nurmijärvelä 6.8
Anna Golf Tour on tasokas golfkiertue naisille, jossa hyvinvointi, yhdessäolo ja golf yhdistyvät mieleenpainuvaksi tapahtumaksi.
Kiertueen pelimuotona on rento pistebogey. Tarjolla on laadukkaita tuotepalkintoja ja jokaisen osakilpailun voittaja kutsutaan syksyllä Portugalissa pelattavaan finaaliin. Tutustu tarkemmin asiaan tästä

Koulutustoimintaa
Naisten pelikauden avaukset 4.5 ja 15.5. Treeniä pron kanssa ja peliä par 3 tai palloränniradalla.
Naisten valmennusryhmä torstaisin 11.5-15.6 klo 18-19.30 yhteensä 6 kertaa. Opetuksesta vastaa Nurmijärven Golfkoulun PGA Pro Tapani Saarentola. Ilmoittautumiset Nexgolfin kautta.

Seuraottelut
ti 13.6 – nelikanta HillSide-Vihti-Lohja-NGK
– ystävyysottelu Talma-Nevas-NGK

Ladyt vs SeniOrit 30.7
Perinteinen leikkimielinen taisto ladyjen ja seniorimiesten välillä. Pelimuoto paljastetaan kisa-aamuna.

Oletko törmännyt kentällä todelliseen herrasmieheen?
Herrasmiesgolfaria etsitään! Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Äänestyslipukkeet ja -laatikko sekä ohjeet ovat naisten pukuhuoneessa. Herrasmiesgolfari on valittu jo 21 vuoden ajan.

Naistoimikunta
Vastaa yhdistyksen naisjäsenten golfharrastuksen aktivoinnista, peli- ja kilpailuvalmiuksien kehittämisestä, viihtyvyydestä ja yhteishengestä. Toimikunta edistää naisten ja tyttöjen toimimahdollisuuksia seuratoiminnassa.

Merja Iiskola, ladykapteeni puh. 050-560 2708 tai mhiis@elisanet.fi

Tiina Santonen, naistoimikunnan pj. puh. 040-5390343 tai tsantonen@gmail.com

Eira Niemi (siht.), Kirsi Tiainen, Tiina Jokela, Marke Mäkelä, Marjukka Ruponen ja Sarri Saarenkylä.