Tule nauttimaan!

Midit

Kausi 2017 tuo mukanaan muutoksen Mid-ikäluokkaan. Mid-ikähaarukka on tästä kaudesta eteenpäin 30–49 vuotiaat miehet ja naiset. Tämä tarkoittaa kaudella 2017 pelaajaryhmää syntymävuosiltaan 1968–1987. Muutos on merkittävä, nopea ja tuo omat haasteensa, mutta mid-toimikunta haluaa kuitenkin jo nyt toivottaa uudet midit tervetulleiksi mukaan aktiiviseen toimintaan ja pyrkii keksimään luovia kompromisseja ikäluokasta poistuville tälle siirtymäkaudelle.


Midien Kesäliiga 2017
Midien Kesäliigaa pelataan läpi kesän aina elokuun loppuun saakka. Jokainen viikko muodostaa oman osakilpailunsa. Osallistut viikoittaiseen osakilpailuun pelaamalla 18-reiän pistebogey-tuloksen viikon aikana millä tahansa kentällä ja syöttämällä pb-tuloksen Kesäliigan kotisivujen kautta viimeistään peliä seuraavan viikon tiistaina. Saat Kesäliigan sarjapisteitä osakilpailukohtaisten sijoitusten perusteella. Vain kahdeksan parasta viikkotulosta huomioidaan kokonaispisteisiin joten vähemmänkin pelaavat voivat menestyä! Midien Kesäliigassa naiset ja miehet kisaavat samassa sarjassa. Tämän lisäksi on oma scr-sarja halukkaille jonka voittajalle erityismaininta. Kesäliigan osallistumismaksu maksetaan caddiemasterille.
Kesäliiga toimii omien sivujen alla, jonne pääset ao. linkistä.

Kesäliiga-portaali

 

24h hyväntekeväisyystapahtuma tulee jälleen 26-27.6
Nurmijärven midit ovat jälleen järjestämässä 24h hyväntekeväisyystapahtumaa seuramme junnugolfin hyväksi. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 26.–27.6. välisenä aikana, tukijaksi ilmoittautuminen tapahtuu seuran nettisivuille tulevan linkin kautta lähempänä itse tapahtumaa.

Mid-toimikunta 2017
Mid-toimikunnan tehtävänä on järjestää NGK:n mideille suunnatut tapahtumat. Toimikunta kannustaa uusia midejä rohkeasti mukaan toimintaan ja osallistumaan eri kilpailuihin ja tapahtumiin. Toimikunta ottaa mielellään vastaan uusia ideoita ja palautetta rakentavassa hengessä. Kantavana ajatuksena on pitää golf hauskana.

Mikko Malin pj. 045-3414 342

Pasi Theman, Marko Julin, Sami Salminen, Vesa Hiltunen, Antti Romppainen