Tule nauttimaan!

Kilpailutoiminta

Kilpailuja moneen eri makuun
Tarjoamme jäsenistölle erilaisia kilpailuja ja tapahtumia koko kauden ajan. Kisoja löytyy joka lähtöön, leppoisasta joukkuekisasta aina tiukkaan mestaruuskisaan.  Kilpailujen sarjoja ja pelimuotoja tarkastellaan vuosittain ja niihin tehdään tarvittaessa muutoksia.

Viikkokilpailut ovat suosittuja
Keskimääräisesti yli 100 pelaajaa osallistuu säännöllisesti viikkokilpailuihin. Viikkokisat alkavat jälleen toukokuun puolessa välin ja niitä pelataan 14 keskiviikkoa elokuun puolelle saakka.

Mestaruuskilpailut
Reikäpelit ja reikäpeli cup 14.5 alkaen
Ikäluokkien lyöntipelimestaruuskilpailut 14-15.7
Yleinen lyöntipelimestaruuskilpailut 18-19.8

SM-kilpailut Nurmijärvellä 7-8.7
Nurmijärvi pääsee isännöimään naisten 50, 60 ja 70 sarjojen lyöntipeli SM-kisoja.

Kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtuu Nexgolfin kautta jäsenen omilla sivuilla. Jos kisapäivä on lauantai, niin ilmoittautuminen loppuu keskiviikkona klo 18 ja sunnuntain kisoihin voi ilmoittautua torstaihin klo 18 saakka.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2018 avataan 15.3 mennessä. Kalenteriin pääset tästä


Kilpailutoimikunnan tehtävä:

Huolehdimme, että kisajärjestelyt sujuvat moitteettomasti ja myöskin vieraspelaajat ovat tyytyväisiä järjestämiimme kilpailuihin.
Vahvistamme kentän paikallissäännöt sekä tarkistamme yhdessä kenttämestarin kanssa kenttämerkintöjen oikeellisuuden.
Kesällä pelikaudella toimimme kilpailunjohtajina ja useimmissa kilpailuissa on vielä lisäksi tuomari varmistamassa oikeat sääntötulkinnat.

Jotta onnistuisimme vielä paremmin tulevaisuudessa, toivomme kaikilta kisoihin osallistuvilta avointa palautetta kehitysehdotusten kera.

Antoisaa peli- ja kisakautta 2018 toivottavat NGK:n kilpailutoimikunnan jäsenet

Kari Haapaniemi pj. 050-568 6600

Pasi Kaskinen, Eve Autio, Veli-Matti Kiiski, Ari Kinnunen, Kimmo Laakso, Juha Pohjalainen, Martti Sedergren, Kari Tiilikka ja Osmo Vatanen.