Tule nauttimaan!

Kilpailutoiminta

Kilpailuja moneen eri makuun

Tarjoamme jäsenistölle erilaisia kilpailuja ja tapahtumia koko kauden ajan. Kisoja löytyy joka lähtöön, leppoisasta joukkuekisasta aina tiukkaan mestaruuskisaan.  Kilpailujen sarjoja ja pelimuotoja tarkastellaan vuosittain ja niihin tehdään tarvittaessa muutoksia.

Viikkokilpailut ovat suosittuja
Keskimääräisesti yli 100 pelaajaa osallistuu säännöllisesti viikkokilpailuihin. Viikkokisat alkavat jälleen toukokuun puolessa välin ja niitä pelataan 14 keskiviikkoa elokuun puolelle saakka.

Mestaruuskilpailut pelataan 19-20.8
Seuran yleiset mestaruuskilpailut palautuvat omalle paikalleen muutaman vuoden tauon jälkeen.

Kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan aina Nexgolfin kautta jäsenen omilla sivuilla. Jos kisapäivä on lauantai, niin ilmoittautuminen loppuu keskiviikkona klo 18 ja sunnuntain kisoihin voi ilmoittautua torstaihin klo 18 saakka.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteriin pääset tästä

Kilpailutoimikunnan tehtävä:
Huolehdimme, että kisajärjestelyt sujuvat moitteettomasti ja myöskin vieraspelaajat ovat tyytyväisiä järjestämiimme kilpailuihin.
Vahvistamme kentän paikallissäännöt sekä tarkistamme yhdessä kenttämestarin kanssa kenttämerkintöjen oikeellisuuden.
Kesällä pelikaudella toimimme kilpailunjohtajina ja useimmissa kilpailuissa on vielä lisäksi tuomari varmistamassa oikeat sääntötulkinnat.

Jotta onnistuisimme vielä paremmin tulevaisuudessa, toivomme kaikilta kisoihin osallistuvilta avointa palautetta kehitysehdotusten kera.

Antoisaa peli- ja kisakautta 2017 toivottavat NGK:n kilpailutoimikunnan jäsenet

Kari Haapaniemi pj. 050-568 6600

Pasi Kaskinen, Eve Autio, Veli-Matti Kiiski, Ari Kinnunen, Kimmo Laakso, Juha Pohjalainen, Martti Sedergren, Kari Tiilikka ja Osmo Vatanen.