Kilpailutoiminta

Kilpailuja moneen eri makuun
Tarjoamme jäsenistölle erilaisia kilpailuja ja tapahtumia koko kauden ajan. Kisoja löytyy joka lähtöön, leppoisasta joukkuekisasta aina tiukkaan mestaruuskisaan. Kilpailujen sarjoja ja pelimuotoja tarkastellaan vuosittain ja niihin tehdään tarvittaessa muutoksia.

Viikkokilpailut ovat suosittuja
Keskimääräisesti yli 100 pelaajaa osallistuu säännöllisesti viikkokilpailuihin. Viikkokisat alkavat jälleen toukokuun puolessa välissä ja niitä pelataan 14 keskiviikkoa elokuun puolelle saakka.

Mestaruuskilpailut
Reikäpelit ja reikäpeli cup 18.5. alkaen
Ikäluokkien lyöntipelimestaruuskilpailut 18-19.7.
Yleiset lyöntipelimestaruuskilpailut 15-16.8.

Kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittautuminen
Tapahtuu Nexgolfin kautta jäsenen omilla sivuilla. Jos kisapäivä on lauantai, niin ilmoittautuminen loppuu keskiviikkona klo 18 ja sunnuntain kisoihin voi ilmoittautua torstaihin klo 18 saakka.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteriin pääset tästä


Kilpailutoimikunnan tehtävä:

Huolehdimme, että kisajärjestelyt sujuvat moitteettomasti, niin että myös vieraspelaajat ovat tyytyväisiä järjestämiimme kilpailuihin.
Vahvistamme kentän paikallissäännöt sekä tarkistamme yhdessä kenttämestarin kanssa kenttämerkintöjen oikeellisuuden.
Kesän pelikaudella toimimme kilpailunjohtajina ja useimmissa kilpailuissa on vielä lisäksi tuomari varmistamassa oikeat sääntötulkinnat.

Jotta onnistuisimme vielä paremmin tulevaisuudessa, toivomme kaikilta kisoihin osallistuvilta avointa palautetta kehitysehdotusten kera.

Antoisaa peli- ja kisakautta 2020 toivottavat NGK:n kilpailutoimikunnan jäsenet

Juha Kuronen pj. 0400 455 613

Pasi Kaskinen, Veli-Matti Kiiski, Ari Kinnunen, Kimmo Laakso, Jari Pitkänen, Juha Pohjalainen, Juhani Polo, Martti Sedergren, Kari Tiilikka ja Osmo Vatanen.