Juniorit

Nurmijärvi Golf tarjoaa ympärivuotista junioritoimintaa

Nurmijärven Golfklubi tunnetaan vahvasta junioritoiminnasta. Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille.  Seuran laadukas junioritoiminta ja kasvattajaseurana toimiminen on saanut myös valtakunnallista tunnustusta useaan kertaan. Nurmijärvi Golfin junioritoiminta on kaikille avointa ja se perustuu pitkäjänteiseen toimintaan: junnugolfarin polkuun. Nurmijärvi Golfille on myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-merkki, joka takaa laadukkaan toiminnan.

Junioreiden talviharjoittelu talvella 2020-21
Haluaisitko harjoitella golfia myös talvella?     Tule mukaan treeneihin! Nurmijärven Golfklubin juniorit harjoittelevat talvisin Vantaankosken Golfhallissa. Talviharjoittelu on toteutettu NGK:n, KGV:n (Keimola) ja SHG:n (Lakisto ja Luukki) seurojen yhteistyönä. Tarjolla on kaikenikäisille ja -tasoisille junioreille laadukasta, hauskaa ja liikunnallista tekemistä golfin parissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, hauskuus, urheilullisuus, taito ja leikki. Uudet juniorit, jotka eivät ole olleet kesällä mukana ohjatuissa junioriharjoituksissa, saavat lisätietoa ja pääsevät ilmoittautumaan tästä


Koulugolf toiminta
Nurmijärvi Golf järjestää yhteistyössä lähikoulujen kanssa golfkerhotoimintaa 4-6 luokkalaisille oppilaille. Golfkerho toteutetaan keväällä kouluissa ja kesällä golfkentällä. NGK haluaa tarjota oppilaille mahdollisuuden tutustua golfiin ja lisätä sitä kautta lasten liikunnan harrastamismahdollisuuksia. Samalla kannustetaan perheitä liikkumaan siten, että lapset ja nuoret voivat harrastaa golfia yhdessä vanhempiensa kanssa. Laji sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Lasten golfkoulut kesällä
on tarkoitettu lapsille (noin 7-14 v), jotka haluavat aloittaa golfin pelaamisen. Golfkouluja järjestetään kesäkuussa ennen juhannusta. Golfkoulut ovat maanantaista torstaihin 5 tuntia/päivä. Kuhunkin päivään sisältyy golfopetusta, ohjattua pelaamista harjoitusradalla (Par-3), muuta oheisohjelmaa (esim. frisbee- ja futisgolf), pelipaita ja ruokailu. Golfkoulut ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumaan pääset tästä

Säännölliset harjoitusryhmät

Junioreilla on mahdollisuus harjoitella ympäri vuoden laadukkaissa olosuhteissa. Kesäkaudella (toukokuu-syyskuu) treenit järjestetään Nurmijärvi Golfin Golfkoululla ja talvikaudella (marraskuu-huhtikuu) harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa.

Nurmijärven juniorit on jaettu kolmeen tasoryhmään Team NGK 1-3. Jokainen tasoryhmä on lisäksi mahdollista jakaa iän mukaan pienempiin ryhmiin, jolloin harjoittelu on kaikille mielekästä ja kehittävää.

Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille Nurmijärvi Golfin juniori- ja valmennustoimikunta tarjoaa erittäin kilpailukykyisen valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun.

Team NGK 3

on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa golfharrastuksen ja tulla mukaan ohjattuun toimintaan. Tämä harjoitteluryhmä sopii hyvin säännöllisen harrastuksen aloittamiseksi. Toiminta on hauskaa, monipuolista ja avointa kaikille.  Näissä treeneissä on myös mahdollista suorittaa green card kesän aikana. Kesäkaudella tämä ryhmä harjoittelee kerran viikossa.
Tervetuloa kokeilemaan!

Team NGK 2

Tämä ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, joilla on jo green card ja jonkin verran kokemusta golfin harjoittelusta. Ryhmässä kehitetään golfinlajitaitoja, sääntötuntemusta ja pelaamista ohjatusti.
Ryhmään kuuluvat pelaajat ovat Nurmijärven Golfklubin jäseniä. Innoikkaimmat kilpailevat säännöllisesti Golfliiton Future Tourin ja Keski-Uudenmaan Junnutourin kisoissa. Kilpailuihin osallistuminen ei todellakaan ole pakollista vaan pelata voi myös omaksi iloksi!

Kesäkaudella tällä ryhmällä on kolme ohjattua harjoitusta viikossa.

Team NGK 1

Tämä ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti ja kilpailevat Golfliiton kilpailuissa lyöntipelisarjoissa. Ohjatuissa laji- ja fysiikkaharjoituksissa opetellaan lajitaitoja ja annetaan esimerkkejä monipuolisesta harjoittelusta ja harjoitteista. Ryhmään kuuluvat pelaajat harjoittelevat omatoimisesti ja laadukkaasti tavoitteena 10-25 tuntia viikossa ympäri vuoden.

Kesäkaudella ryhmällä on kolme ohjattua harjoitusta viikossa.

Ilmoittautuminen

Talvikaudella ryhmiin voi ilmoittautua ylempänä löytyvän linkin kautta (Talviharjoittelu talvella 2020-21).
Lisätietoa:
NGK:n palvelupäälliköltä Johanna Purhoselta puh. 045 7731 3145  johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi tai
Juniori- ja valmennustoimikunnnan pj. Vesa Hiltunen p. 040 5131377 vesa.hiltunen@kotiportti.fi

Junioreiden kilpailut

Nurmijärvi Golfin juniorit ovat kilpailleet erittäin ahkerasti ja keränneet menestystä sekä Suomen Golfliiton Finnish Junior Tourilla, Future Tourilla, että seurayhteistyönä käynnistetyllä Keski-Uudenmaan JunnuTourilla.

Finnish Junior Tour (FJT) on golfliiton ylin sarjataso junioreille. Tourilla kilpailevat Suomen parhaat alle 21-vuotiaat tytöt ja pojat. FJT toimii hyvänä ponnahduslautana kansainvälisiin kisoihin ja aikuisten Finnish Tourille.

Future Tour on FJT:n alapuolella toimiva alueellinen kilpailukiertue. Se on tarkoitettu 8-21 vuotiaille golfareille. Osakilpailuissa pelataan seitsemässä eri sarjassa:

  • Easy 9 -sarjassa pelataan 9 reikää lyhennetyillä väylillä pistebogey-kisaa. Tarkoitettu kilpailu-uran alkumetreille.
  • Easy 18 on kuten edellinenkin, mutta pelataan 18 reikää.
  • Pojat Red -sarja pelataan punaisilta tiiltä scr-kilpailuna
  • Tyttöjen ja poikien Challenge -sarjat pelataan scr-kilpailuina. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta.
  • Elite -sarjoissa tytöt pelaavat sinisiltä ja pojat valkoisilta. Tasoitusraja on tytöilä 20 ja pojilla 12.

Keski-Uudenmaan JunnuTour (KUJT) on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja. KUJT:n kisoissa on leppoisa ja iloinen tunnelma. KUJT:n kisoihin kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan kilpailemista! Lisätietoja Keski-Uudenmaan JunnuTourista voi lukea sivuilta: www.kujt.fi

Juniorijäsenyys ja pelioikeus Nurmijärvi Golfissa

Nurmijärven Golfklubin jäseneksi voivat liittyä kaikki. Jäsenhakemuksen voi täyttää kätevästi täältä . Jäsenyys ei edellytä osakkuutta tai pelioikeutta Nurmijärvi Golfista. Juniorijäseneksi voivat liittyä kaikki vuonna 2000 ja sen jälkeen syntyneet juniorit. Juniorijäsenyyden hinta on 55 € jr. alle 22 v. (jäsenhinta katsotaan syntymävuoden mukaan)

Mikäli vanhemmat tai isovanhemmat pelaavat Nurmijärvi Golfin pelioikeudella, alle 24-v juniori voi pelata saman pelioikeuden junioripelioikeudella ilman lisämaksua!

Valmentajat

Toni Korpihete PGA pro puh. 040 514 4878 toko23@luukku.com
Tapani ”Tapsa” Saarentola, PGA pro p. 050 356 7103 tapani.saarentola@gmail.com

Juniori- ja valmennustoimikunta

Juniori- ja valmennustoimikunta vastaa junioritoiminnasta Nurmijärvi Golfissa.

Toimikunnan kokoonpano:
Pj Vesa Hiltunen p. 040 5131377 vesa.hiltunen@kotiportti.fi,
NGK:n palvelupäällikkö Johanna Purhonen puh. 045 7731 3145  johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi,
PGA Pro Toni Korpihete puh. 040 514 4878 toko23@luukku.com,
Juniorikapteeni Emilia Seppänen, Kari Gerkman, Lisa ja Timo Eväsoja, Virpi Järvinen, Janna Latva, Tomi Saari, Mari ja Tero Seitsonen, Kimmo Seppänen, Annamari Sovijärvi ja Samu Uusi-Heikkilä.