Tule nauttimaan!

Juniorit

Nurmijärvi Golf tarjoaa ympärivuotista junioritoimintaa

Nurmijärven Golfklubi tunnetaan vahvasta junioritoiminnasta. Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille.  Seuran laadukas junioritoiminta ja kasvattajaseurana toimiminen on saanut myös valtakunnallista tunnustusta useaan kertaan. Nurmijärvi Golfin junioritoiminta on kaikille avointa ja se perustuu pitkäjänteiseen toimintaan: junnugolfarin polkuun.

Lasten golfleirit kesällä
on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat aloittaa golfin. Golfleirejä järjestetään 3 kertaa kesäkuussa ennen juhannusta ja yksi leiri elokuussa ennen koulujen alkamista. Golfleirit pidetään päiväleireinä maanantaista perjantaihin 5 tuntia / päivä. Kuhunkin päivään sisältyy golfopetusta, ohjattua pelaamista harjoitusradalla (par3), muuta oheisohjelmaa (esim. frisbee- ja futisgolf), pelipaita ja ruokailu. Golfleirit ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan.
NGK_lasten golfleirit2017

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Pikku-Tiikerit -harjoitteluryhmä
on tarkoitettu n. 5-10 v. tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa golfharrastuksen ja tulla mukaan ohjattuun toimintaan. Tämä harjoitteluryhmä sopii hyvin golfleirin jatkeeksi säännöllisen harrastuksen aloittamiseksi. Toiminta on hauskaa, monipuolista ja avointa kaikille. Tervetuloa kokeilemaan!

Pikku-Tiikereillä on kerran viikossa ohjatut harjoitukset sekä yhteinen peli-ilta Tsemppi-Tiikerien kanssa. Pikku-Tiikereiden kausi kestää toukokuun alusta syyskuun puoleen välin saakka.

NGK_Pikku- ja Tsemppitiikerit2017

Tsemppi-Tiikerit -harjoitteluryhmä
on tarkoitettu n. 10-15 v. tytöille ja pojille, jotka haluavat kehittää golfin lajitaitoja ja pelaamista ohjatusti.  Harjoitusryhmässä mukana olevat ovat Nurmijärven Golfklubin jäseniä. Tsemppi-Tiikerit harjoittelevat ja pelaavat toukokuun alusta -syyskuun puoleen väliin saakka.

Ilmoittautuminen
Tiikeriryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Nexgolfissa omilla jäsentunnuksilla tai sähköpostitse johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi

Tiikeriryhmistä voi siirtyä kilparyhmään, kun golfin perustaidot on hallussa ja haluat kilpailla. Kun olet valmis siirtymään eteenpäin, juttele lisää ohjaajien ja valmentajien kanssa.

 

Kesän 2017 tapahtumat:
ma 8.5 klo 18.00 Infotilaisuus ja lettukestit
ke 10.5 – 30.8 klo 17.30 Pikku-Tiikerit harjoitukset golfkoululla
ke 10.5 – 30.8 klo 19.00 Tsemppi-Tiikerit harjoitukset golfkoululla
ma 15.5 alkaen klo 18-20 peli-illat par 3 – ja palloränniradalla
su 28.5 klo 14-17 Avoimet ovet golfkoululla
ke 31.5 klo 17.30 Kaveripäivä. Pyydä kaveri mukaan harjoituksiin ja pelaamaan ilmaiseksi
la-su 17-18.6 junnujen kesäleiri. Varaa jo nyt tämä viikonloppu kesän hauskimpaan tapahtumaan!
ma 19.6 klo 18 Lähipelitesti nro 1.
ma 3.7 FutureTour -osakilpailu Etelä-Itä
ma 7.8 klo 18 Tiikeri Trophy 9-reiän junnukisa. Kaikki osallistujat palkitaan!
ma 14.8 klo 18 Lähipelitesti nro 2.
ke 30.8 klo 17:30 Kauden päättäjäiset viimeisten lajiharjoitusten yhteydessä
ma 18.9 peli-illat päättyvät.

Lisätietoa junioritoiminnasta:
Tero Seitsonen pj.
050-345 6034
Muut toimikunnan jäsenet ovat:
Lisa ja Timo Eväsoja, Jussi Malin, Tomi Saari, Mari Seitsonen ja Kimmo Seppänen