Juniori- ja valmennustoiminta

Nurmijärvi Golf tarjoaa ympärivuotista junioritoimintaa

Nurmijärven Golfklubi tunnetaan vahvasta junioritoiminnasta. Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille.  Seuran laadukas junioritoiminta ja kasvattajaseurana toimiminen on saanut myös valtakunnallista tunnustusta useaan kertaan. Nurmijärvi Golfin junioritoiminta on kaikille avointa ja se perustuu pitkäjänteiseen toimintaan: junnugolfarin polkuun.

Lasten golfkoulut kesällä
on tarkoitettu lapsille (noin 7-14 v), jotka haluavat aloittaa golfin pelaamisen. Golfkouluja järjestetään kesäkuussa ennen juhannusta. Golfkoulut ovat maanantaista torstaihin 5 tuntia/päivä. Kuhunkin päivään sisältyy golfopetusta, ohjattua pelaamista harjoitusradalla (Par-3), muuta oheisohjelmaa (esim. frisbee- ja futisgolf), pelipaita ja ruokailu. Golfkoulut ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumaan pääset tästä

Harjoittelu

Junioreilla on mahdollisuus harjoitella ympäri vuoden laadukkaissa olosuhteissa. Kesäkaudella (toukokuu-syyskuu) treenit järjestetään Nurmijärvi Golfin Golfkoululla ja talvikaudella (marraskuu-huhtikuu) harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa.

Nurmijärven juniorit on jaettu kolmeen tasoryhmään Team NGK 1-3. Jokainen tasoryhmä on lisäksi mahdollista jakaa iän mukaan pienempiin ryhmiin, jolloin harjoittelu on kaikille mielekästä ja kehittävää.

Team NGK 3

on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa golfharrastuksen ja tulla mukaan ohjattuun toimintaan. Tämä harjoitteluryhmä sopii hyvin golfleirin jatkeeksi säännöllisen harrastuksen aloittamiseksi. Toiminta on hauskaa, monipuolista ja avointa kaikille.  Näissä treeneissä on myös mahdollista suorittaa green card kesän aikana.
Tervetuloa kokeilemaan!

Kesäkaudella tämä ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.30 sekä maanantaisin klo 18-20 on peli-ilta, jolloin omatoimisesti esimerkiksi vanhemman kanssa pelataan par3-kenttä.

Team NGK 2

Tämä ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, joilla on jo green card ja jonkin verran kokemusta golfin harjoittelusta ja kilpailuista. Ryhmässä kehitetään golfinlajitaitoja, sääntötuntemusta ja pelaamista ohjatusti.
Ryhmään kuuluvat pelaajat ovat Nurmijärven Golfklubin jäseniä ja he kilpailevat säännöllisesti Golfliiton Future Tourin ja Keski-Uudenmaan Junnutourin kisoissa.

Kesäkaudella Team NGK 2 harjoittelee kolme kertaa viikossa. Maanantaisin klo 19.30-21  ja tiistaisin klo 18-19.30 harjoitukset ovat Nurmijärvellä, torstaisin klo 18-20.30 on peliharjoitus, joita järjestetään yhdessä yhteistyöseurojen Keimola Golfin ja Suur-Helsingin Golfin kanssa.

Team NGK 1

Tämä ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti ja kilpailevat Golfliiton kilpailuissa lyöntipelisarjoissa. Ohjatuissa laji- ja fysiikkaharjoituksissa opetellaan lajitaitoja ja annetaan esimerkkejä monipuolisesta harjoittelusta ja harjoitteista. Ryhmään kuuluvat pelaajat harjoittelevat omatoimisesti ja laadukkaasti tavoitteena 10-25 tuntia viikossa ympäri vuoden.

Kesäkaudella harjoitukset ovat kolme kertaa viikossa, maanantaisin klo 18-19.30, tiistaisin klo 19.30-21 ja torstaisin klo 18-20.30 on peliharjoitus, joita järjestetään yhdessä yhteistyöseurojen Keimola Golfin ja Suur-Helsingin Golfin kanssa, jolloin pelaajat pääsevät harjoittelemaan myös muille kentille.

Ilmoittautuminen
Kaikissa Team NGK ryhmissä on tilaa uusille tähdille. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu harjoitusten käynnistyessä tai erikseen ilmoitetussa infotilaisuudessa.
Lisätietoa johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi

 

Kauden 2020 tapahtumat:

ma 18.5. alkaen ryhmien ohjatut harjoitukset

ma 25.5 – 14.9 klo 18-20 peli-illat par 3-kentällä

la 22.8. NGK:n 30 v juhlakilpailu

 

Lisätietoja jr- ja valmennustoiminnasta:
Virpi Järvinen pj puh. 050 5780 707
Pro Toni Korpihete puh. 040 5144 878

Toimikunnassa ovat: Kari Gerkman, Lisa ja Timo Eväsoja, Vesa Hiltunen, Janna Latva, Johanna Purhonen, Tomi Saari, Mari ja Tero Seitsonen, Kimmo Seppänen ja Annamari Sovijärvi